Харчова наука і технології

Голова журі:

Солоницька Ірина Валеріївна – к.т.н., доцент, директор навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова – Одеська національна академія харчових технологій

 

Члени журі:

  • Шаншарова Дінара – д.т.н., професор кафедри технології обробки рослин – Алматинський технологічний університет (Казахстан)
  • Петкова Маріана – доктор, професор кафедри харчування тварин і технології кормів – Інститут тваринництва – Костинброд, Сільськогосподарська академія (Болгарія)
  • Курек Марцін – доктор, доцент кафедри техніки і розробки харчових продуктів – Варшавський університет природничих наук (Польща)
  • Дам’янова Станка – доктор, професор, директор філії біотехнології та харчових технологій у Разграді – Русенський університет «Ангел Канчев» (Болгарія)
  • Дінева Снежана – доктор, доцент кафедри харчових технологій – Тракійський університет (Болгарія)
  • Кевлішвілі Манана – д.с-г.н, професор кафедри харчової технології, декан факультету аграрних наук – Телавський державний університет ім. Я. Гогебашвілі (Грузія)
  • Хосіташвілі Тиа – доктор, запрошений доктор факультету аграрних наук – Телавський державний університет ім. Я.Гогебашвілі (Грузія)
  • Хосіташвілі Маріам – д.т.н., професор факультету аграрних наук – Телавський державний університет ім. Я.Гогебашвілі (Грузія)
  • Буішвілі Гага Тенгізович – доктор, лектор департаменту сільського господарства і хімії – Телавський державний університет ім. Я.Гогебашвілі (Грузія)
  • Вепхішвілі Ніно Гурамовна – д.т.н., доцент департаменту сільського господарства і хімії – Телавський державний університет ім. Я.Гогебашвілі (Грузія)
  • Обрешков Іван – доктор, доцент кафедри харчування і туризму – Університет харчових технологій – Пловдів (Болгарія)
  • Оспанов Абдиманап Абубакірович – д.т.н., професор кафедри технології і безпеки харчових продуктів – Казахський національний аграрний університет (Казахстан)
  • Ковальські Ришард – доктор, інженер кафедри технології м’яса – Познанський університет природничих наук (Польща)
  • П’ясецька-Кв’ятковска Дорота – доктор хабілітат, професор кафедри біохімії та аналізу харчових продуктів – Познанський університет природничих наук (Польща)
  • Ергезер Халюк – доктор, доцент кафедри харчової інженерії – Університет Памуккалє (Турція)
  • Ципровица Інга – доктор, професор, зав. кафедри харчових технологій – Латвійський університет природничих наук і технологій (Латвія)
  • Ніколова Людмила – доктор, доцент кафедри науки про тваринництво – Аграрний університет – Пловдів (Болгарія)
  • Байрам Мустафа – доктор, професор відділу харчової інженерії – Газіантепський університет (Туреччина)
  • Макарь Артур – к.т.н., доцент, зав. департаменту технології харчових виробництв – Технічний університет Молдови (Молдова)
  • Масанський Сергій Леонідович – к.т.н., професор кафедри товарознавства і організації торгівлі – Могильовський державний університет продтоварів (Білорусь)
  • Пінчукова Юлія Михайлівна – к.т.н., доцент кафедри товарознавства продовольчих товарів – Білоруський державний економічний університет (Білорусь)
  • Решітка Владислав – університар конференціар, доктор, декан факультету харчових технологій – Технічний університет Молдови (Молдова)
  • Кара Сергій Васильович – університар конференціар, д.с-г.н., зав. департаменту економіки та сільського господарства – Комратський державний університет (Молдова)
  • Мельник Інна Василівна – к.х.н., старший науковий співробітник відділення фізичних і фізико-хімічних методів переробки мінералів – Інститут геотехніки Словацької академії наук (Словаччина)
  • Жигунов Дмитро Олександрович – д.т.н., доцент кафедри технології переробки зерна – Одеська національна академія харчових технологій
  • Ворона Ніна В’ячеславівна – к.т.н., доцент кафедри технології комбікормів і біопалива – Одеська національна академія харчових технологій
  • Озоліна Софія Олександрівна – к.т.н., доцент кафедри харчової хімії та експертизи – Одеська національна академія харчових технологій
  • Хвостенко Катерина Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів – Одеська національна академія харчових технологій
  • Козонова Юлія Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування – Одеська національна академія харчових технологій
  • Федосова Катерина Сергіївна – к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу – Одеська національна академія харчових технологій
  • Труфкаті Людмила Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування – Одеська національна академія харчових технологій
  • Патюков Сергій Дмитрович – к.т.н., доцент кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів – Одеська національна академія харчових технологій
  • Ланженко Любов Олександрівна – к.т.н., ст. викл. кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики – Одеська національна академія харчових технологій
  • Котляр Євгеній Олександрович – к.т.н., доцент кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики – Одеська національна академія харчових технологій
  • Памбук Світлана Андріївна – к.т.н., доцент кафедри товарознавства та митної справи – Одеська національна академія харчових технологій
  • Лисюк Вікторія Миколаївна – к.т.н., доцент кафедри безпеки життєдіяльності – Одеська національна академія харчових технологій
  • Ходаков Олексій Леонідович – к.т.н., доцент кафедри вина та енології – Одеська національна академія харчових технологій
  • Безусов Анатолій Тимофійович – д.т.н., професор кафедри біоінженерії і води – Одеська національна академія харчових технологій
  • Верхівкер Яків Григорович – д.т.н., професор кафедри біоінженерії і води – Одеська національна академія харчових технологій
  • Стрікаленко Тетяна Василівна – д.мед.н., професор кафедри біоінженерії і води – Одеська національна академія харчових технологій

 

Секретар журі:

Солецька Анна Данилівна – к.т.н., доцент кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів – Одеська національна академія харчових технологій