Харчова наука і технології

Голова журі:

Солоницька Ірина Валеріївна – к.т.н., доцент, директор технологічного інституту харчової промисловості – Одеська національна академія харчових технологій

 

Члени журі:

  • Хосіташвілі Маріам Леванівна – д.т.н., доцент кафедри сільського господарства та хімії – Телавський Університет ім. Я. Гогебашвілі (Грузія)
  • Макарь Артур – доктор, унів. конференціар, зав. департаменту технології продуктів харчування – Технічний університет Молдови (Молдова)
  • Лілішенцева Анна Миколаївна – к.т.н, доцент, зав. кафедри товарознавства продовольчих товарів – Білоруський державний економічний університет (Білорусь)
  • Зенькова Марина Леонідівна – к.т.н., доцент кафедри товарознавства продовольчих товарів – Білоруський державний економічний університет (Білорусь)
  • Ніколова Людмила Миколаївна – доктор філософії, доцент кафедри науки тваринництва – Сільськогосподарський університет (Болгарія)
  • Обрешков Іван Обретенов – доктор, доцент кафедри харчування і туризму – Університет харчових технологій (Болгарія)
  • Уажанова Раушангуль Улангазієвна – д.т.н., в.о. професор, зав. кафедрою безпеки і якості харчових продуктів – Алматинський технологічний університет (Казахстан)
  • Шингарьова Тетяна Іванівна – к.т.н., доцент, зав. кафедрою технології молока і молочних продуктів – Могильовський державний університет продовольства (Білорусь)
  • Снежана Бойчева Дінєва – доктор, доцент кафедри харчових технологій – Тракійський університет (Болгарія)
  • Мітко Тодоров Петев – доктор, доцент кафедри харчових технологій – Тракійський університет (Болгарія)
  • Дімов Іван – доктор, доцент технічно-технологічного факультету – Тракійський університет (Болгарія)
  • Марцин Курек – доктор, науковий співробітник кафедри харчових технологій і дизайну – Варшавський природничий університет (Польща)
  • Патріс Лаллєманд – експерт з виноградарства та енології – Інститут вина та виноградарства Монпельє (Франція)
  • Станка Дамянова – д.т.н., доцент, директор філіалу у Разграді – Русенський університет «Ангел канчев» (Болгарія)
  • Келвішвілі Манана Бічіківна – доктор, доцент, декан факультету аграрних наук – Телавський Університет ім. Я. Гогебашвілі (Грузія)
  • Ришард Ковальський – доктор, викладач кафедри технології м’яса – Познанський університет природничих наук (Польща)
  • Сильвія Худи – доктор, асистент кафедри контролю якості молока – Познанський університет природничих наук (Польща)
  • Дорота Пьясецька-Квятковска – доктор хабілітат, завідувач кафедри харчової біохімії та аналізу – Познанський університет природничих наук (Польща)
  • Сема Яман – доктор кафедри технологій і продукції тваринництва – Університет ім. Омера Халідесміра (Туреччина)
  • Петкова Маріана Александрова – к.т.н., доцент, зав. кафедри технології кормів і харчування тварин інституту тваринництва – Сільськогосподарська академія (Болгарія)
  • Станкевич Георгій Миколайович – д.т.н., професор кафедри технології зберігання зерна – Одеська національна академія харчових технологій
  • Жигунов Дмитро Олександрович – д.т.н., доцент, зав. кафедрою технології переробки зерна – Одеська національна академія харчових технологій
  • Козонова Юлія Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування – Одеська національна академія харчових технологій
  • Озоліна Софія Олександрівна – к.т.н., доцент кафедри харчової хімії – Одеська національна академія харчових технологій
  • Хвостенко Катерина Володимирівна – к.т.н., ст. викл. кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів – Одеська національна академія харчових технологій
  • Патюков Сергій Дмитрович – к.т.н., доцент кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів – Одеська національна академія харчових технологій
  • Дец Надія Олександрівна – к.т.н., доцент кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики – Одеська національна академія харчових технологій
  • Калмикова Ірина Семенівна – к.т.н., доцент кафедри технології вина та енології – Одеська національна академія харчових технологій
  • Памбук Світлана Андріївна – к.т.н., доцент кафедри безпеки, експертизи та товарознавства – Одеська національна академія харчових технологій
  • Макаринська Алла Василівна – к.т.н., доцент кафедри технології комбікормів і біопалива – Одеська національна академія харчових технологій

 

Секретар журі:

Солецька Анна Данилівна – к.т.н., доцент кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів – Одеська національна академія харчових технологій